Odpłatna działalność pożytku publicznego

W celu zapewnienia kompleksowej i szerokiej gamy usług pomocowych, fundacja prowadzi dodatkowo odpłatną działalność pożytku publicznego, aby zaspokoić zakres potrzeb, który nie może być finansowany w ramach realizowanych projektów. Dlaczego warto skorzystać z naszej odpłatnej formy i dlaczego jest to ważne dla naszej fundacji? Oto powody:

1. Indywidualne podejście: Dzięki odpłatnej działalności pożytku publicznego możemy zapewnić indywidualne sesje konsultacyjne i terapeutyczne, dostosowane do Twoich unikalnych potrzeb. To znaczy, że otrzymujesz dedykowaną uwagę, skupioną na Tobie i Twoim procesie zdrowienia.
  2. Szeroki wachlarz usług: Nasza odpłatna działalność daje nam możliwość oferowania różnorodnych usług, takich jak konsultacje, diagnozę, terapie indywidualne, grupowe oraz programy szkoleniowe dla specjalistów. Możesz wybrać formę pomocy, która najlepiej odpowiada Twoim oczekiwaniom i potrzebom.
  3. Wspieranie działalności nieodpłatnej: Przychody generowane ze świadczenia odpłatnej działalności pożytku publicznego są bezpośrednio reinwestowane w nasze cele statutowe (w tym nasze projekty nieodpłatne). Wybierając naszą odpłatną formę, przyczyniasz się do utrzymania i rozwoju naszych inicjatyw, które są dostępne bezpłatnie dla osób potrzebujących wsparcia.
  4. Wzmacnianie naszej misji: Działając zarówno w obszarze odpłatnym, jak i nieodpłatnym, możemy poszerzać zakres naszego oddziaływania i dotrzeć do większej liczby osób. Twoje korzystanie z naszej odpłatnej formy wsparcia przyczynia się do zwiększenia naszych możliwości, a co za tym idzie, do świadczenia jeszcze lepszych usług dla osób z zaburzeniami lękowymi, depresją i nie tylko.