Projekty

Tworzymy możliwości nieodpłatnego wsparcia

Jesteśmy dumni z faktu, że możemy umożliwiać naszym beneficjentom korzystanie z usług, realizowanych w ramach naszej fundacji. Wierzymy, że każdy człowiek zasługuje na pomoc i szansę na zdrowie psychiczne, dlatego jest to bardzo ważne dla nas, by nasze projekty umożliwiały bezpłatne wsparcie dla uczestników.

Staramy się, aby nasze nieodpłatne działania były dostępne dla jak największej liczby osób, które najbardziej potrzebują naszego wsparcia. Wiemy, że nie każdy ma możliwość np. finansowania konsultacji czy udziału w programach terapeutycznych. Chcemy, aby wszyscy, niezależnie od statusu finansowego, mieli równe szanse na otrzymanie potrzebnej pomocy. Dlatego nasza fundacja stara się zapewniać bezpłatną pomoc tym, którzy napotykają trudności w dostępie do profesjonalnej pomocy.

Nasze projekty są realizowane dzięki dotacjom firm i instytucji oraz wsparciu naszych darczyńców indywidualnych, którzy rozumieją wagę zdrowia psychicznego.